Megtartotta az év végén az ünnepi összejövetelét a Magyar Szó egyesület

2019 és december is végéhez közeledett. A banjalukai Magyar Szó egyesület tagjai ünnepélyes hangulatban jöttek el az év utolsó összejövetelére. Az Egyesület megünnepelte születésnapját, azaz azt, hogy immár 16 éve létezik és működik. Emellett az öszejövetelt átjárta a karácsony meghittsége. Szentestén és karácsony napján mindenki a családjával, szeretteivel van, de ez az alkalom szolgált arra, hogy együtt is meg legyen ünnepelve a karácsony.

 

Aki csak tehette eljött a tagok közül, teltház volt a Kisebbségek Termében. Ünnepi díszbe öltöztették a tagok a termet, adventi koszorúval és karácsonyi díszekkel téve szebbé. Nagyon jó kedvű társalgás folyt az evés-ivás mellett.

 

Mindenki nagyon jól érezte magát, méltó befejezése volt ez az ünnepi összejövetel a sikeres 2019-es évnek.

Bližio se kraj 2019.godine i decembra. Članovi udruženja „Magyar Szó“ u Banjaluci došli su u svečanom raspoloženju na posljednje okupljanje u godini. Udruženje je proslavljalo svoj rođendan, tj. činjenicu, da postoji i radi već 16 godina. Osim toga, okupljanje je bilo obilježeno duhom Božića. Na Badnjak i Božić svi su sa svojom porodicom i voljenima, tako, da ovo je bila prilika da se zajedno proslavi Božić.

 

Ko god je mogao došao je od članova, bila je „puna kuća“ u Dvorani manjina. Članovi su ukrasili dvoranu sa adventskim vijencem i božićnim ukrasima. Tekao je veseli razgovor uz iće i piće.

 

Svi su se dobro osjećali, ovo svečano okupljanje bilo je dostojan kraj uspješne 2019. godine.